fbpx
LED - AVoIP - VISUAL - AUDIO - LIGHT
Keresés
Close this search box.

Termékek

Colorlight A100 Cloud Player
Colorlight A100 Cloud Player
Colorlight A100 Cloud Player
Streaming Media Players
€310

AVoIP System

Az NDI (Network Device Interface) egy olyan IP-alapú videó protokoll, amely lehetővé teszi a magas minőségű videó és audio átvitelét hálózati eszközökön keresztül. Az NDI rendszereket általában a következő kategóriákba sorolják:

  1. NDI kamera rendszerek: Olyan kamerák, amelyek NDI protokollt támogatnak, és lehetővé teszik a közvetlen IP-alapú átvitelt. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén használják a kamerákat élő közvetítésekhez, streaminghez és egyéb alkalmazásokhoz.
  2. NDI switcher rendszerek: Olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik a több NDI forrás kezelését és összekapcsolását, így lehetővé téve a felhasználóknak a különböző források kezelését, beleértve a kamerákat, a számítógépeket és más NDI-képes eszközöket.
  3. NDI alkalmazások: Olyan szoftverek, amelyek NDI protokollt támogatnak, és lehetővé teszik a felhasználók számára a különböző források kezelését és közvetítését, beleértve a videókat, az audio fájlokat és a képernyőfelvételeket.
  4. NDI eszközök: Olyan eszközök, amelyek NDI protokollt támogatnak, és lehetővé teszik a felhasználók számára a különböző eszközök közötti átvitelt és kapcsolódást. Ide tartoznak a konverterek, erősítők és más NDI-képes eszközök.

Az NDI rendszerek a hálózati eszközök használatával egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a videó és audio átvitelt, így azokat széles körben alkalmazzák az élő közvetítések, streaming és más alkalmazások területén.

LED megjelenítők

A LED fal kabinetek olyan modulokból álló szerkezetek, amelyeket LED diódákból álló panelek töltenek ki. Ezeket a paneleket összeillesztve különböző méretű és felbontású LED falakat hozhatunk létre. A LED falak bel- és kültéren is használhatók, és számos területen alkalmazhatók,

LED tartók-emelők